Ancho egész szárított chili 100 g
1990 Ft nettó 1567 Ft Kosárba teszem

Ancho egész szárított chili 100 g

1990 Ft nettó 1567 Ft

Ancho chili  valójában a Poblano chili szárított formája. Szárítva egészen sötét vörösbarna, majdnem fekete színű lesz. Aromája édes,  enyhén füstölt.  Erőssége a Scoville skála alapján 1000-2000- teszik.  Mexikói konyhában gyakran használják, szószok, mártások, pörkölt vagy ragu készítéséhez.

27 készleten

Csak 27 db van készleten
  • 29 990 Ft-os vásárlás esetén azonnal beváltható 1 000 Ft kedvezményt kapsz egy kupon segítségével.
  • GLS Csomagszállítás : Előre utalás esetén
  • Súly Árak
    0-4 kg-ig 1890 Ft
    4,1-30 kg-ig 1990 Ft
    Utánvét esetén +400 Ft költséget számítunk fel.
  • GLS CsomagPontok: Megrendelésig előre utalás esetén
  • Súly Árak
    0-4 kg-ig 1390 Ft
    4,1-20 kg-ig 1990 Ft
    Utánvét esetén +400 Ft költséget számítunk fel.
  • Munkanapokon 12:00 óráig leadott rendeléseket 2 munkanapon belül kiszállítjuk.

 

Ancho egész szárított chili

Ancho chili  valójában a Poblano chili szárított formája. Szárítva egészen sötét vörösbarna, majdnem fekete színű lesz. Aromája édes,  enyhén füstölt.  Erőssége a Scoville skála alapján 1000-2000- teszik.  Mexikói konyhában gyakran használják, szószok, mártások, pörkölt vagy ragu készítéséhez.

Kiszerelés: 100 g

Összetétel: Szárított  egész chili paprika

Tárolás: Hüvös száraz helyen tartandó

Származási hely: Mexikó

Poblano: 1000-2000 SHU*

*SHU= Scoville-skála

A Scoville-skála a paprikafajták csípősségét méri. A Capsicum nemzetség tagjai (paprikafélék) csípősségét a kapszaicin nevű anyag okozza. Ez a bőrhőérzékelő idegvégződéseit ingerli, különösen a nyálkahártyákon. A Scoville-féle csípősségi egység (Scoville heat unit,SHU) a kapszaicin relatív mennyiségét jelzi.

További információk

Tömeg0.12 kg
Márkanév

Nuevo Progreso

Alapanyagok a mexikói konyhához

Kiszerelés

100 g

Egységár:

19900Ft/kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.