Mole csípős csokoládés szósz
Klasszikus mexikói szárnyas ételek készítésénél használják, de más húsokhoz is felhasználható. Mole csípős csokoládés szósz legfontosabb alapanyaga a chili és természetesen a valódi mexikói keserű csokoládé.
Elkészítési javaslat: egy rész mole pasztát négy rész forró csirkealaplével hígítva, majd a főtt húsra öntve, szezámmaggal díszítve tálalható. Tálalás előtt, ízlés szerint sütőben is átsüthető. Használható enchilada-hoz és tamale-hoz is.
Kiszerelés: 125 g
Összetétel: keksz (búzaliszt, jódozott só, víz, szódabikarbóna és nádcukor, növényi olaj, chili paprika keverék, szezámmag, csirkeleves por (szója, zeller és mononátrium-glutamát), kakaó, földimogyoró, tökmag, jódozott só és fűszerek.
Allergének: glutén, szezám mag, szója, mogyoró, zeler, mononátrium-glutamát
Tárolás: Száraz, hűvös helyen
Származási hely: Mexikó
Forgalmazó: Front Line Magyarország Kft.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.