Fekete babkrém konzerv
Fekete babkrém konzerv 580 g- La Costeña
1590 Ft nettó 1252 Ft Kosárba teszem

Fekete babkrém konzerv 580 g- La Costeña

1590 Ft nettó 1252 Ft

Fekete babkrém mexikói fűszerezett tortillára kenve kiváló. A fekete bab gazdag proteinben, fontos A-, B1-, B2-, B3-, B6-, C- és E-vitamin-forrás, az ásványi anyagok közül kalciumot, vasat, káliumot, nátriumot, foszfort, magnéziumot tartalmaz. A fekete bab Karib- szigeteken, Mexikóban, Közép- és Dél-Amerikában elterjedt alap élelmiszer.

7 készleten

Csak 7 db van készleten
  • 29 990 Ft-os vásárlás esetén azonnal beváltható 1 000 Ft kedvezményt kapsz egy kupon segítségével.
  • GLS Csomagszállítás : Előre utalás esetén
  • Súly Árak
    0-4 kg-ig 1890 Ft
    4,1-30 kg-ig 1990 Ft
    Utánvét esetén +400 Ft költséget számítunk fel.
  • GLS CsomagPontok: Megrendelésig előre utalás esetén
  • Súly Árak
    0-4 kg-ig 1390 Ft
    4,1-20 kg-ig 1990 Ft
    Utánvét esetén +400 Ft költséget számítunk fel.
  • Munkanapokon 12:00 óráig leadott rendeléseket 2 munkanapon belül kiszállítjuk.

 

Fekete babkrém konzerv

Fekete babkrém mexikói fűszerezett tortillára kenve kiváló. A fekete bab gazdag proteinben, fontos A-, B1-, B2-, B3-, B6-, C- és E-vitamin-forrás, az ásványi anyagok közül kalciumot, vasat, káliumot, nátriumot, foszfort, magnéziumot tartalmaz. A fekete bab Karib- szigeteken, Mexikóban, Közép- és Dél-Amerikában elterjedt alap élelmiszer.

Összetétel: fekete bab, só, hagyma, szójaolaj, íz és illat fokozó.

Tápértékre vonatkozó információk 100g
Tápanyagok100 g
Energia336 KJ / 80 kcal
Zsír0,6 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát18 g
amelyből cukrok8 g
Fehérje2 g
csak0,8g
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Tárolás: Száraz, hűvös helyen

Származási hely: Mexikó

További információk

Tömeg0.654 kg
Márkanév

La Costena

Alapanyagok a mexikói konyhához

,

Kiszerelés

580g

Egységár:

2471Ft/kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.